Over Truck & Trailer Service Swifterbant

Mobiliteitsdienstverlening

Truck & Trailer Service Swifterbant vormt een begrip binnen de Noord-Nederlandse markt voor bedrijfsvoertuigen. We richten ons op de levering en het onderhoud van bedrijfsvoertuigen en alles wat daarmee te maken heeft. 

Altijd een geschikte oplossing

Voor een goed mobiliteitsadvies kun je bij ons terecht. Voor vrijwel iedere mobiliteitsvraag hebben we een passende oplossing. 

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze mobiliteitsdienstverlening? Neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar via dit contact formulier [aanklikbaar] of via het volgende telefoonnummer: 0321 745 100. 

Beleid – Kwaliteit & Milieu

De beleidsfilosofie van Truck & Trailer Service Swifterbant (TTS) richt zich op maximale klantentevredenheid, niks minder. Overeengekomen afspraken met de klanten komen we na. We proberen zelfs de klantverwachting te overtreffen. Dit doen we door kwaliteit en service altijd op de eerste plaats te zetten! 

Ook streeft TTS naar minimale milieubelasting en werken we aan een continue verbetering van de milieuprestaties. Verspilling wordt tot een minimum beperkt. De milieubelasting wordt jaarlijks gemeten en bijgehouden in het milieuaspecten register. 

Training & Opleiding; de basis voor kwaliteit

Trainingen, opleidingen en bijscholingen maken onze monteurs nog meer vakbekwaam. Daarom stimuleren we die bij TTS ten zeerste. Naast de vakbekwaamheid verbreed het ook het inzicht en de betrokkenheid van de monteurs. Uiteindelijk draagt het bij tot kwaliteitsverbetering van het werk. Naast de gebruikelijke trainingen, kan hierbij ook gedacht worden aan BHV, VCA of meer specialistische cursussen voor bepaalde vakgebieden. 

TTS ziet het ook het als haar plicht om de aankomende generatie een goede kans te bieden op een gedegen (vak)opleiding. Leerling-monteurs en stagiaires worden dan ook met open armen ontvangen en tijdens hun leerperiode goed begeleid. De intentie is om het mes aan twee kanten te laten snijden: zowel de leerling (monteur) als de organisatie laten groeien/ontwikkelen. 

Een mooie wereld!

Het milieubeleid wordt organisatie breed uitgedragen. Hierdoor raakt iedere medewerker betrokken. TTS is ervan overtuigd dat door het beleid breed uit te voeren, het rendement het hoogst haalbaar zal zijn. Organisatie breed betekent ook dat TTS streeft naar samenwerking met leveranciers die het milieutechnische aspect net zo belangrijk vinden. 

Waarborging vind plaats door gebruik te maken van certificering en door het houden van audits bij leveranciers ter plekke 

Afspraak maken

Het actief naleven van het milieubeleid zorgt dus naast het zakelijke voordeel ook voor een lagere belasting van het milieu en de leefomgeving. Dit is voor de gehele TTS een continu proces wat bij investeringsmomenten mee wegen in de te nemen beslissingen. Het beleid wordt regelmatig getoetst en indien noodzakelijk aangepast. 

Neem direct contact met ons op

Gelijk speelveld

TTS conformeert zich aan alle wet- en regelgeving zoals van toepassing op haar activiteiten. Ook willen wij zo efficiënt mogelijk werken door processen waar mogelijk te automatiseren. Het standaardiseren en automatiseren van processen zorgt voor een betere controle en gemakkelijker uitwisseling van data- en informatie. Hierdoor kan de interactie met klanten naar een hoger niveau worden gebracht. Het databeheer, maar ook de analyse hiervan – stelt TTS in staat om de service te verhogen en de efficiëntie te verbeteren. Het is een continu proces. Door het adequaat toepassen van nieuwe programma’s en/of werkwijzen levert het voor alle betrokken partijen resultaatverbetering op. 

Enkele doelstellingen

Jaarlijkse reductie van vijf procent van energieverbruik; 
In kaart brengen van de gescheiden afvalstromen (2022) om opvolgende jaren tenminste vijf procent reductie te behalen. 

Op gebied van kwaliteit stellen we ons de volgende doelstellingen:
Behoud van de behaalde certificaten – Jaar op jaar;
Gekwalificeerd personeel voor alle werkzaamheden die worden uitgevoerd. 

Namens de directie,

J. Feenstra